Kontakt in pomoč

Pomoč

PRO*PC
računalniška oprema
Vodušek Miran s.p.

 

Hotinjska cesta 39
2312 Orehova vas

 

GSM: 041 562 716

e-mail: info@propc.si

Panda antivirus podrobnosti

Panda2011PRO

Panda Antivirus Pro 2011

Novi Panda Antivirus 2011 je več kot le preprost protivirusnik, saj ponuja najenostavnejšo in najbolj intuitivno zaščito vašega računalnika. Namestite ga in pozabite viruse, vohunske programe, rootkit orodja, hekerje ter spletne prevare.
Klepetajte s prijatelji, si izmenjujte fotografije in video posnetke, opravljajte spletne nakupe in e-bančništvo, prebirajte bloge in obiskujte priljubljene spletne strani – vse brez skrbi in prekinitev. Ščiti vas tehnologija kolektivne inteligence, ki naredi varnostne rešitve hitrejše in boljše kot kadarkoli prej.

Na voljo je licenca za 1 ali 3 računalnike, za 1, 2 ali 3 leta. Možnost podaljšanja po nižji ceni.

Podroben opis v PDF datoteki

Panda2011IS

Panda Internet Security 2011

Panda Internet Security 2011 je varnostni paket, ki uporabniku nudi celovito zaščito pri uporabi interneta. Omogoča varno spletno nakupovanje ter spletno bančništvo brez prekinitev. Ščiti pred virusi, hekerji, spletnimi prevarami, krajami identitete ter drugimi znanimi in neznanimi grožnjami. Dodatno poskrbi tudi za preglednost e-poštnega nabiralnika, saj blokira neželena sporočila. Novost je tudi Pandin varni brskalnik, ki uporabniku omogoča popolno varnost in zasebnost na internetu. Funkcija starševskega nadzornika omogoča, da tudi otroci varno dostopajo do spleta in so zaščiteni pred neprimernimi vsebinami.

Na voljo je licenca za 1 ali 3 računalnike, za 1, 2 ali 3 leta. Možnost podaljšanja po nižji ceni.

Podroben opis v PDF datoteki

Panda2011GP

Panda Global Protection 2011

Uživajte v popolni varnosti z rešitvijo Panda Global Protection 2011. Podprta s tehnologijo kolektivne inteligence vas ščiti pred vsemi nevarnostmi digitalnega sveta, kot so virusi, hekerji, spletnimi prevarami, krajami identitete ter druge znane in neznane grožnje.
Dodatno poskrbi tudi za preglednost e-poštnega nabiralnika, saj blokira neželena sporočila. Novost je tudi Pandin varni brskalnik, ki uporabniku omogoča popolno varnost in zasebnost na internetu. Funkcija starševskega nadzornika omogoča, da tudi otroci varno dostopajo do spleta in so zaščiteni pred neprimernimi vsebinami.

Na voljo je licenca za 1 ali 3 računalnike, za 1, 2 ali 3 leta. Možnost podaljšanja po nižji ceni.

 Podroben opis v PDF datoteki

Panda20011Netbook

Panda Internet Security za mini prenosnike - Netbook

Panda Internet Security 2011 je varnostni paket, ki uporabniku nudi celovito zaščito pri uporabi interneta. Omogoča varno spletno nakupovanje ter spletno bančništvo brez prekinitev. Ščiti pred virusi, hekerji, spletnimi prevarami, krajami identitete ter drugimi znanimi in neznanimi grožnjami.

Dodatno poskrbi tudi za preglednost e-poštnega nabiralnika, saj blokira neželena sporočila. Novost je tudi Pandin varni

brskalnik, ki uporabniku omogoča popolno varnost in zasebnost na internetu. Funkcija starševskega nadzornika

omogoča, da tudi otroci varno dostopajo do spleta in so zaščiteni pred neprimernimi vsebinami.

Na voljo je licenca za 1 ali 3 računalnike, za 1,2 ali 3 leta. Možnost podaljšanja po nižji ceni.

 Podroben opis v PDF datoteki

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Podrobne informacije.

Sprejemam piskotke.

Vec o piskotkih